Diskuze k článku
Ivan Olbracht - Obrazy ze soudobého Ruska I. (1920)
počet příspěvků: 5 | poslední příspěvek: 22.9.2014 07:48
Publikace - možnost koupě
Dobrý den, zkuste knihovnu či internetové antikvariáty - zadal jsem název Olbrachtova díla a našel jsem ke koupi všechny tři svazky. První díl je útlá brožura, předpokládám, že ostatní budou také takové.http://www.antikvariat-nika.cz/obrazy-ze-soudobeho-ruska-i-iii-olbracht-ivan/
18.9.2014 12:58 | | nevhodný příspěvek? | reagovat
Re: Publikace - možnost koupě
Mockrát děkuji. :)22.9.2014 07:48 | Olivie | nevhodný příspěvek? | reagovat
Kontrola pulikace
Děkujeme za upozornění. Brožované vydání textu Ivana Olbrachta Obrazy ze soudobého Ruska jsem kontroloval. Náš výtisk opravdu končí str. 51. Následuje jeden prázdný list a tiráž. Na titulní straně je římská I., takže se jedná zřejmě o první díl textu. Další bohužel nemáme k dispozici. Tuto informaci dodáváme do textu článku.Redakce
18.9.2014 09:43 | | nevhodný příspěvek? | reagovat
Re: Kontrola pulikace
Dobrý den, milá redakce,předem děkuji za odpověď. Mám tedy poslední otázku, a to zda nevíte, kde bych mohla nalézt druhý díl textu knihy?
Děkuji za každou informaci.
O. N.
18.9.2014 12:48 | Olivie | nevhodný příspěvek? | reagovat
Dotaz k příspěvku
Dobrý den,ráda bych Vás poprosila, zda byste mohli uveřejnit celou knihu Ivana Olbrachta Obrazy ze soudobého Ruska v PDF formátu. Váš příspěvek obsahuje jen prvních 51 stran. Kniha má na dalších stranách zveřejňovat jistou informaci o tom, jak se I. O. poprvé setkal se šábesem.
Děkuji a přeji hezký den.
17.9.2014 12:53 | Olivie | nevhodný příspěvek? | reagovat