Diskuze k článku
Soutěž Příběhy 20. století dosud přilákala skoro tři sta reportérů od 13 do 84 let
počet příspěvků: 2 | poslední příspěvek: 1.9.2013 13:35
dotaz
Dobrý den paní Černá. Nevím co máte konkrétně na mysli. Všechny informace jsou na stránkách soutěže (http://www.pribehy20stoleti.cz/), dostávám také mnoho dotazů, na které odpovídám. Jeli tedy potřeba, požijte mail petr.panek@pant.cz, určitě odpovím a poskytnu potřebné informace.1.9.2013 13:35 | Petr Pánek | nevhodný příspěvek? | reagovat
dotaz
Dobrý den, učím na SŠ, do vaší soutěže jsem nalákala své 2 studentky ze SPŠ stavební v Plzni. Děvčata celé léto shání matriály, práci mají prý jakž takž připravenou. Bohužel nemám s vámi žádný kontakt /ani jste jej nepožadovali/, děvčata se mě i o prázdninách na leccos dotazovala, včra mě kontaktovala i jedna maminka. Jistě chápete, že je mi jaksi trapně, když je někam nalákám a nic k tomu nevím. Pokub by byly nějaké info či školení pro učitele, velmi ráda bych se zúčastnila. Vím, že s orální historií se ted jakdi roztrhl pytel, je moderní, ale dá se s ní i dost lidem ublížit. Díky Zdraví Černá B.31.8.2013 14:55 | PaedDr. Bohdana Černá | nevhodný příspěvek? | reagovat